Friday, September 18, 2009

# 756 - Anka

Jag har ju (som alla andra) läst en del om hur Anna Anka har jättemycket åsikter om allting och det är väl roligt att människor utrustade med en gammal urkramad tvättsvamp istället för hjärna också får en chans att uttrycka sig i medierna. Men jag har ju inte sett henne på tv och således inte varit medveten om det som garanterat kommer ge henne störst svårigheter med att få ut sitt budskap - rösten!


Anna är sitt
eget härliga jag



Anna plockar fram
sina acting skills och
säger "Hej allihopa!"


Enligt Aftonbladet har hon delat Sverige i två läger. Jag förmodar att det som åsyftas är ett väldigt litet läger som klarar av att lyssna på henne och så den stora massan som ligger på marken och skakar av skratt.

Hon kan tydligen tänka sig en politisk karriär i Sverige inom ett parti som Kristdemokraterna eller Moderaterna. Där vill hon driva frågor som tillåter kvinnor att vara kvinnor och män vara män. Det vill säga: män får vara förmögna, gamla och tillfredsställda, kvinnor får en nageltjej och bör vara beredda på att ställa upp med en avsugning på morgonen. Annars kanske mannen är otrogen och då har kvinnan egentligen bara sig själv att skylla. Utan bidrag får man betala mindre i skatt och på så sätt har man råd med sin nageltjej. Då blir det mycket lättare att vara mamma. Poängen är att det är mycket mer naturligt att mannen tillåts få panik i de lägen han tillbringar mer än tjugo minuter med ett barn. Män som byter blöjor är tragiska. Det har man en barnflicka till. (Det har man råd med om man bara betalar lite mindre i skatt).

Alltihop har med Jante att göra. Med en förebild som Anna Anka skulle alla svenska kvinnor kunna bryta upp från sorgliga Sverige och gifta sig med någon 30 år äldre svinrik man. Det är också som förebild hon vill se sig själv, och det är därför hon ställt upp i programmet "Svenska Hollywoodfruar".

Hur logiskt allt det här än må låta så kommer det sorgligt nog aldrig hända. Nu när den där jävla rösten förstörde allting...

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

4 comments:

Sébastien said...

Alltså den kvinnan är bland det mest sanslösa jag sett/hört/läst någonsin. Hon klår nästan Carola i kampen om titeln Världens Vidrigaste Kvinna.

Mattias said...

jo, hon har en rätt kuslig människosyn..

Johannah said...

Jag håller med dig till 100 %!
Hon har hemska åsikter.

Klaminderskan said...

Varför får hon leva? Varför dödar ingen henne?